• Paintball...Voel de adrenaline!

  • Paintball...Ook voor grote groepen!

  • Zeer geschikt voor vrijgezellenfeest of vriendengroep

  • Goedkoopste in de regio!

Paintball arrangementen

Kom paintballen in Bergharen en speel op natuurlijke speelvelden voor een ervaring als nooit tevoren. Wij hebben paintball voor volwassen maar ook voor kids en hebben diverse arrangementen en spelvarianten beschikbaar

Vrijgezellenfeest

Ben jij op zoek naar een superleuk vrijgezellenfeest met spektakel? We hebben verschillende arrangementen die je lang zullen heugen!

Junior paintball

Voor de jonge paintballspelers vanaf 11 jaar bieden wij paintball aan met een echt low impact paintballwapen op luchtdruk. Wij zijn een van de weinigen in NL die dit aanbieden!

Paintball spelen op onze baan in de buurt van Nijmegen is een spectaculaire ervaring!

Speel paintball bij Hill’s Groepsuitje Bergharen, in de buurt van Nijmegen, zoals in de befaamde televisieserie Tour of Duty. Op onze levensechte baan speel je paintball met balletjes als echte kogels en geniet je van de geweldige sfeer. Bij ons speel je namelijk paintball op een schemerig battlefield en met brandende vuurkorven. Het lijkt net een oorlogsgebied, maar je speelt gewoon een spelletje paintball in de omgeving van Nijmegen!

Een complete ervaring: dat is paintball in de buurt van Nijmegen!

Natuurlijk kun je op heel veel plekken in de buurt van Nijmegen paintball spelen, met verschillende paintball balletjes. Maar paintball spelen op ons bijzondere terrein is een unieke belevenis voor tijdens bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Je speelt namelijk in het donker en met levensechte paintball wapens en balletjes die lijken op kogels. Ook ben je als speler gehuld in legerkleding. Zo lijkt het terrein op een echt oorlogsgebied. Geen vrees, ons paintballspel is volledig veilig en als er over je grenzen wordt gegaan, dan geef je het gewoon aan. Zo gebeurt er niets dat jij niet wilt. Ook doen de paintball balletjes niet te veel pijn op de huid wanneer je geraakt wordt. Zo is dit uitje voor iedereen geschikt. Doe je liever een van onze andere sportieve uitjes? Dat kan natuurlijk ook!

Spreek je paintball uitje met ons door

Het is uiteraard belangrijk dat je paintball uitje op een prettige manier verloopt voor iedereen. Spreek daarom de details van het paintballen in Bergharen (regio Nijmegen) met ons door. Zo zorgen we ervoor dat het uitje voor iedereen een succes wordt. Vul dus ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@groepsuitjebergharen.nl.