Bedrijfsuitje & Teambuilding

De leukste uitjes voor bedrijven met een hoog lachgehalte

Het jaarlijkse bedrijfsuitje met jouw collega’s regelen? Wij stellen voor iedere groep een passende dag samen en bezorgen jou en jecollega’s een belevenis die jullie nog lang zullen heugen! Kortom, een dag vol fun en gezelligheid om de werkstress af te schudden! Een bedrijfsuitje moet voor iedereen toegankelijk, origineel en bij elke weersomstandigheden te doen zijn. Het is het juiste moment om plezier met elkaar te hebben, een andere kant van je collega’s te ontdekken, jouw personeel extra te motiveren of de teambuilding te versterken. Maak het bedrijfsuitje of personeelsuitje spannend door samen actief bezig te zijn. Daag uw collega’s uit in een quiz of test uw smaakpapillen bij een workshop of proeverij.

Leuke reacties

Geweldige dag gehad met super BBQ, alleen maar positieve reacties gehad!

Penny
PennyRabobank

Topdag gehad bij jullie. Leuke activiteiten voor iedereen wat wils. BBQ was heerlijk en goed verzorgd. We kwamen echt niks tekort. Zeker voor herhaling vatbaar!

MarionWillems Constructie

Heerlijke dag met mooi weer, allerlei activiteiten. De Smashroom was wel DE favoriet. Tussendoor een heerlijke lunch en later een geweldig buffet. Alles in een relaxte sfeer. Ga zo door!

Lars
LarsLighthouse Worldwide Solutions

Superdag gehad, met ruim 150 collega’s genoten van de ambiance. Alles was tot in de puntjes geregeld. Veel activiteiten voor iedereen een vrije keuze daarin. Retro thema was perfect voor onze groep. Geweldig die platenbus en de foodtruck. Heerlijk eten en drankjes. Was een verademing dit jaar.

Janneke
JannekeKemnade Nachtzorg / Plureyn groep

We waren met ruim 180 studenten en hebben genoten van jullie activiteitenprogramma. Mooie locatie met uitstekende horeca.

TobiasHotelschool Amsterdam

Voor onze groep is jullie locatie gewoon Top. We hebben genoten van de activiteiten. Het buffet was gewoon geweldig en vooral genoeg. Heerlijke muziek en een geweldige sfeer in jullie Paviljoen Woodstock. Nogmaals bedankt en wellicht tot volgend jaar!

TimJustitie D.V.O Grave

Teambuilding met een lach

Teambuilding en fun is de perfecte combinatie voor een geslaagd bedrijfsuitje of personeelsuitje! Het concept is simpel en inmiddels razend populair. Wij kiezen namelijk activiteiten voor jouw personeelsuitje en dat doen we door naar de groepssamenstelling én het weer te kijken. Zodra de teams zijn gemaakt is het tijd om tegen elkaar te strijden. Hierdoor wordt iedereen bloed fanatiek en gaat voor de winst. Echter zul je gauw merken dat je goed moet samenwerken om te winnen. Niets is verplicht, maar meedoen is zoveel leuker dan kijken. We zullen verschillende spellen achter elkaar doen en de activiteiten zijn altijd een combinatie van teambuilding, fun en denkspellen. Op deze manier zit er voor iedereen een leuk spel tussen en nog belangrijker iedereen kan zo meedoen ongeacht eventuele beperkingen.

Voorbeeld arrangementen

We hebben een aantal voorbeeld arrangementen samengesteld. Elk bedrijfsuitje is anders en veelal maatwerk. Het gastenaantal, budget en de wensen van jullie groep spelen allemaal een rol om een top bedrijfsuitje te organiseren.

Uitgebreid aanbod aan bedrijfsuitjes

Bij Groepsuitje Bergharen kunt u terecht voor personeelsuitjes in alle soorten en maten. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens een personeelsuitje en doen dan ook ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Dankzij ons grote aanbod is er voor elk soort bedrijf en elke groep collega’s een geschikt uitje te vinden. Zijn jullie een sportief en competitief team, en houden jullie ervan om uitgedaagd te worden? Ga dan de strijd met elkaar aan op het strand tijdens de  Adventure Team Challenge. Doen jullie het liever wat rustiger aan? Kies dan voor  een Solextocht door  Maas en Waal of een leuke spelshow of workshop.

Bedrijfsuitje boeken ? Wij helpen u graag!

Door je wensen te filteren, vindt je snel een geschikt personeelsuitje voor jouw team of bedrijf. Kies het thema, geef aan wat jullie budget is. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag bij het maken van de keuze. Tevens nemen wij de gehele organisatie van het personeelsuitje op ons. Uiteraard houden wij jullie betrokken bij de organisatie en zullen we regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Op die manier kan jouw team genieten van een personeelsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.