PAINTBALL ARRANGEMENTEN.

Paintball zoals het hoort!

De dag begint met een warm welkom in onze diner of het paviljoen. Daar krijgen jullie eventueel  een welkomstdrankje en wordt je voorgesteld aan jullie instructeur. Nog even ontspannen voordat het paintballen begint. Hierna wordt je meegenomen naar de grote tent bij de battlefields. Daar hangen de overalls voor jullie klaar en krijgen jullie het paintbalgeweer. Als iedereen zijn kleding heeft beschermt kan de strijd beginnen. Tijdens of na het paintballen lassen we een break in om een frisdrankje te drinken . Daarna kan het programma weer verder gaan. Na het paintballen kan er gedoucht worden en wordt de bbq of het diner voor jullie klaar gezet.

Paintball

De deelnemers krijgen een camouflage overall en een veiligheidsmasker. Daarna volgt een uitleg over het spel, de regels en een wapeninstructie. Het semi-automatische geweer, de marker Tippmann 98, schiet probleemloos en gemakkelijk scherp. Er wordt geschoten met milieuvriendelijke verfballetjes. Omdat er op perslucht gespeeld wordt, zijn er nauwelijks storingen te verwachten.

Tijdens de spannende paintball battles strijden steeds 2 teams tegen elkaar. In eerste instantie krijgt ieder team de taak om de vlag van de tegenstander te veroveren. Hierna zullen nieuwe missies worden gegeven. Wie volbrengt de missie of blijft het langste staan? Na de activiteiten is er de mogelijkheid om een warme douche te nemen en zo fris naar huis te gaan of te beginnen aan de borrel bbq of diner.