Kom een E-chopper huren bij Hill’s Bergharen (Gelderland) en waan je voor even een échte biker! Met de stoere E-chopper maak je op avontuurlijke en milieuvriendelijke wijze kennis met het prachtige landschap in het zuiden van Gelderland. Toer over de mooie dijken of ontdek nieuwe kronkelende sluiproutes… Maak kennis met de mooie omgeving door middel van een route die wij je aanbevelen. Hierdoor maak je kennis met alle bezienswaardigheden die in de regio te zien zijn.

Doe een E-chopper toertocht van drie uur

Wij nodigen je uit om gedurende een drie uur durende route plaats te nemen op onze stoere E-chopper en op unieke wijze te genieten van al het moois wat Maas en Waal en de rest van Zuid-Gelderland te bieden heeft. We bieden je een aantal prachtige routes aan met heel veel natuurschoon en leuke plekjes voor een stop.

Een e-chopper huren in Gelderland is leuk voor iedereen

Huur onze E-chopper: een unieke activiteit, actief en gezellig met elkaar. Romantisch met zn tweeën, gezellig met het gezin en stoer met collega’s, vrienden of familie. Tijdens de E-chopper tour door het zuiden van Gelderland is er plaats van 1 tot 50 personen. Voor grotere groepen bieden we de mogelijkheid om deze tocht te combineren met andere arrangementen, waardoor er een dagvullend programma ontstaat.

Starttijden:

 • 09.30 uur
 • 13.30 uur

Wat kost het huren van een e-chopper?

Wil je een E-chopper huren bij Hill’s Bergharen in Gelderland? Een E-chopper tour van drie uur kost € 34,50 per persoon (individueel en in groepsverband). Het is ook mogelijk om een E-chopper voor één dag bij ons te huren. Je hebt dan de mogelijkheid om maximaal 100 kilometer met de E-chopper te rijden, verspreid over de hele dag. De prijs hiervoor is € 59,50 per persoon.

Profiteer van onze aantrekkelijke voorwaarden

Om een E-chopper te mogen huren dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen;

 • Je bent minimaal 16 jaar oud
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs of bromfietscertificaat
 • Vooraf onderteken je het verhuurcontract
 • Helm verplicht (inclusief )

Hoe werkt onze borg?

Als je een E-chopper wilt huren, betaal je voorafgaand aan de huur een borg. Deze borg bestaat uit een bedrag van € 50,- per E-chopper, met een maximum bedrag van € 200,-. Ook kun je een creditcard garantie geven of je ID kaart, paspoort of rijbewijs inleveren.

Boek onze leuke arrangementen voor het rijden met een E-chopper door het Land van Maas en Waal

Beleef bij ons het ideale uitstapje door middel van één van de arrangementen die we aanbieden. Combineer bijvoorbeeld een stoere E-chopper tour door Maas en Waal met een Adventure Team Challenge. Of combineer het met ons bieravontuur voor echte mannen en sluit de dag af met een verrukkelijke BBQ. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en het boeken van jouw leuke dagje uit. Stuur ons daarvoor een e-mail op info@groepsuitjebergharen.nl .

E-chopper toertocht

Uniek ,stoer en 100% groen dagje uit voor iedereen

 • Vanaf 2 personen
 • Duur: 3 uur
 • Bestuurder minimaal 16 jaar en in het bezit van een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs B
 • Borg: € 50,- per E-Chopper met een maximum van € 150,00 per boeking
 • Inclusief WA-verzekering

€ 34,50 per persoon

Het hele jaar te reserveren

Ervaar het mooie landschap van Maas en Waal op een unieke, stoere én groene manier. Bestijg een heuse E-Chopper met brede banden en hoog stuur die niet onder doet voor zijn echte ‘grote’ broer. De route brengt u langs de dijken en mooie dorpjes.
Wij nodigen u uit om gedurende een 3 uur durende route plaats te nemen op deze stoere E-Chopper en op unieke wijze te genieten van al het moois wat het Land van Maas en Waal te bieden heeft.