Huur een stoere E-chopper en beleef de mooie omgeving van het Land van Maas en Waal

Kom een E-chopper huren en waan je voor even een échte biker!  Op de stoere E-chopper maak je op avontuurlijke en milieuvriendelijke wijze kennis met het prachtige landschap. Toer over de mooie dijken of ontdek nieuwe kronkelende sluiproutes…

Maak kennis met de mooie omgeving door middel van een route die wij je aanbevelen. Hierdoor maak je kennis met alle bezienswaardigheden die in de regio  te zien zijn. Het enige wat jij onderweg hoeft te doen is te genieten van de wind die door je haren raast!

E-chopper toertocht 3 uur

Wij nodigen u uit om gedurende een 3 uur durende route plaats te nemen op onze stoere E-chopper en op unieke wijze te genieten van al het moois wat Maas en Waal  en Wijchen te bieden heeft.  Om als groep herkenbaar te zijn krijgt u van ons echte ‘E-chopper ’ hesjes die u gedurende de tocht mag dragen.

Huur onze E-chopper : Een unieke activiteit, actief en gezellig met elkaar. Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin en stoer met collega’s, vrienden of familie. De E-chopper tochten bieden plaats van 1 tot 20 personen. Voor grotere groepen bieden we de mogelijkheid om deze tocht te combineren met andere arrangementen, waardoor er een dag vullend programma ontstaat.

Starttijden:
09.30 uur (hele jaar)
13.30 uur (hele jaar)

Wat kost een E-chopper?

Wil je een E-chopper huren bij Groepsuitje Bergharen? Een E-chopper tocht van 3 uur kost € 29,50 per persoon (individueel en in groepsverband). Het is ook mogelijk om een E-chopper één dag te huren bij Groepsuitje Bergharen. Je hebt dan de mogelijkheid om maximaal 55 km te rijden verspreid over de hele dag. De prijs hiervoor is € 45,- per persoon.

Voorwaarden

Om een E-chopper te mogen huren dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen;

  • U bent minimaal 16 jaar oud
  • U bent in het bezit van een rijbewijs of bromfietscertificaat
  • Vooraf ondertekent u het verhuurcontract

Borg

Als u een E-chopper wilt huren, dan betaalt u voorafgaand aan de huur een borg. Deze borg bestaat uit een bedrag van € 50,- per E-chopper met een maximum bedrag van €250,-, een creditcard garantie of het inleveren van een ID kaart-paspoort-rijbewijs.

Arrangementen

Beleef bij Groepsuitje Bergharen het ideale uitstapje door middel van één van de arrangementen die ze aanbieden. Combineer bijvoorbeeld een stoere E-chopper tour met een smashroomsessie of 2 uur paintballen. Of combineer het met  ons bieravontuur echte mannen  en sluit de dag af met een verrukkelijke BBQ.

E-chopper toertocht

Uniek ,stoer en 100% groen dagje uit voor iedereen

  • Vanaf 2 personen
  • Duur: 3 uur
  • Bestuurder minimaal 16 jaar en in het bezit van een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs B
  • Borg: 50,- per E-Chopper met een maximum van 250,00 per boeking
  • Inclusief WA-verzekering

€ 29,50 per persoon

Te reserveren vanaf maart 2020

Hesje aan, bandana om en start die motoren maar! Ervaar het mooie landschap van Maas en Waal op een unieke, stoere én groene manier. Bestijg een heuse E-Chopper met brede banden en hoog stuur die niet onder doet voor zijn echte ‘grote’ broer. De route brengt u langs de dijken en mooie dorpjes.
Wij nodigen u uit om gedurende een 3 uur durende route plaats te nemen op deze stoere E-Chopper en op unieke wijze te genieten van al het moois wat het Land van Maas en Waal te bieden heeft. Om als groep herkenbaar te zijn krijgt u van ons echte ‘E-Chopper hesjes die u gedurende de tocht mag dragen.