Vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen

Van je vrienden moet je het hebben, zeker als je gaat trouwen, want tijdens een vrijgezellenfeest gaan hele groepen mannen en vrouwen los. Wil je een gezellig vrijgezellenfeest in Gelderland or-ganiseren dat een actief tintje heeft? Wij van Hill’s Groepsuitje Bergharen hebben veel verschillen-de leuke opties voor jullie!

Een actief vrijgezellenfeest dat leuk is voor mannen én vrouwen!

Ben je op zoek naar een vrijgezellenfeest voor een groep vrouwen of zoek je voor de mannen leu-ke activiteiten? Dan kunnen wij van Hill’s Groepsuitje Bergharen een mooi programma maken. Wij combineren zoveel mogelijk activiteiten in Gelderland tijdens het vrijgezellenfeest, waarbij lachen en lekker actief bezig zijn centraal staan. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om de activiteiten te combineren met gezellig samen eten en drinken. Onze locatie beschikt ook over een groot kam-peerterrein, dus wordt het laat? Dan neem je gewoon je tent mee en blijf je heerlijk slapen.

Combineer het vrijgezellenfeest met een e-chopper toer, onze unieke smashroom of een bieravontuur

Als je echt een uniek vrijgezellenfeest wilt, boek dan snel onze E-chopper tour in combinatie met onze smashroom. Eerst drie uur heerlijk toeren op deze gave choppers en daarna een kamer vol met spullen helemaal kort en klein slaan samen met je vrienden. Wij laten je graag kennismaken met dit unieke fenomeen, waarbij je helemaal uit je bol gaat en plezier maken de boventoon voert. Wil je een andere combi? Dan is er natuurlijk nog veel meer mogelijk.

Smashbuddies!

Hill’s Groepsuitje Bergharen is dé locatie voor een leuk en uitdagend vrijgezellenfeest. Een konij-nenpak voor de vrijgezel is aanwezig, die mag je gratis gebruiken. Dit is een vrijgezellen programma dat bestaat uit een basisarrangement wat alleen het paintballen inhoudt. Dit basisarrangement kan uitgebreid worden tot een compleet arrangement met extra activiteiten, eten en drinken. Vergeet niet te kijken bij extra activiteiten, hier hebben wij nog leuke andere zaken die wij voor je kunnen verzorgen! Zoals bijvoorbeeld lasergamen, ATC, boogschieten, bubblevoetbal, highlandgames en nog meer….

Extra bij te boeken

Ook bij dit vrijgezellenfeest met een actief karakter zijn er extra elementen bij te boeken:

  • Extra activiteiten voor zowel mannen als vrouwen
  • BBQ, buffet, snackplatter
  • Drankarrangement, high beer, bieravontuur, high wine of high tea
  • HD camera op helm voor € 25,00

Highlandgames

De Highland Games zijn een eeuwenoude traditie uit de hooglanden van Schotland. Sinds enkele jaren zijn deze atletische spelen overgewaaid naar Nederland. De Highland Games bestaan uit di-verse sportieve onderdelen waarbij teams tegen elkaar strijden, met name op het gebied van kracht en behendigheid. Per team wordt een teamcaptain aangewezen die zichzelf in een traditio-nele Schotse rok mag hijsen, mét of zonder iets eronder! Dit is een supertoffe activiteit voor je vrijgezellenfeest voor mannen, maar ook voor vrouwen.

Extra bij te boeken

Hierbij zijn er de volgende elementen bij te boeken

  • Extra activiteiten
  • BBQ, buffet, snackplatter
  • Drankarrangement, high beer, bieravontuur, high wine, high tea
  • HD camera op helm voor € 25,00

Vraag naar de mogelijkheden

Er is heel veel mogelijk voor het organiseren van een leuk vrijgezellenfeest in Gelderland voor zowel mannen als vrouwen. Neem contact met ons op, dan stellen we het ideale vrijgezellenfeest met u samen. Stuur een e-mail naar info@groepsuitjebergharen.nl of vul ons contactformulier in.