• Prachtige locatie in de natuur
  • Feesten, groepsuitjes voor jong en oud
  • Unieke Smashroom

De meest originele bedrijfsuitjes met een hoog lachgehalte boek je bij Hill’s Groepsuitje Bergha-ren, dé specialist in Gelderland. Mag jij dit jaar het jaarlijkse bedrijfsuitje met jouw collega’s rege-len? Wij stellen voor iedere groep een passende dag samen en bezorgen jou en je collega’s een belevenis die jullie niet snel zullen vergeten! Kortom, een dag vol fun en gezelligheid! Dat is een goede remedie tegen werkstress. Er zitten alleen maar voordelen aan een actief bedrijfsuitje. Boek dus één van onze originele bedrijfsuitjes en beleef een onvergetelijke dag met collega’s in Gelderland!

Originele bedrijfsuitjes voor iedereen, het hele jaar door

Een bedrijfsuitje moet voor iedereen toegankelijk, origineel en bij elke weersomstandigheden te doen zijn. Het is het juiste moment om plezier met elkaar te hebben, een andere kant van je colle-ga’s te ontdekken, jouw personeel extra te motiveren of de teambuilding te versterken. Maak het bedrijfsuitje of personeelsuitje in Gelderland extra spannend door samen actief bezig te zijn. Daag je collega’s uit in een quiz of test je smaakpapillen bij een workshop of proeverij.

Leuke reacties

Geweldige dag gehad met super BBQ, alleen maar positieve reacties gehad!

Topdag gehad bij jullie. Leuke activiteiten voor iedereen wat wils. BBQ was heerlijk en goed verzorgd. We kwamen echt niks tekort. Zeker voor herhaling vatbaar!

Heerlijke dag met mooi weer, allerlei activiteiten. De Smashroom was wel DE favoriet. Tussendoor een heerlijke lunch en later een geweldig buffet. Alles in een relaxte sfeer. Ga zo door!

Superdag gehad, met ruim 150 collega’s genoten van de ambiance. Alles was tot in de puntjes geregeld. Veel activiteiten voor iedereen een vrije keuze daarin. Retro thema was perfect voor onze groep. Geweldig die platenbus en de foodtruck. Heerlijk eten en drankjes. Was een verademing dit jaar.

We waren met ruim 180 studenten en hebben genoten van jullie activiteitenprogramma. Mooie locatie met uitstekende horeca.

Voor onze groep is jullie locatie gewoon Top. We hebben genoten van de activiteiten. Het buffet was gewoon geweldig en vooral genoeg. Heerlijke muziek en een geweldige sfeer in jullie Paviljoen Woodstock. Nogmaals bedankt en wellicht tot volgend jaar!

Teambuilding met een lach

Teambuilding en fun is de perfecte combinatie voor een geslaagd ac-tief bedrijfsuitje of personeelsuitje in Gelderland! Het concept is simpel en inmiddels razend popu-lair. Wij kiezen namelijk activiteiten voor originele bedrijfsuitjes of een leuk personeelsuitje in Gel-derland. Dat doen we door naar de groepssamenstelling én het weer te kijken. Zodra de teams gemaakt zijn, is het tijd om tegen elkaar te strijden. Hierdoor wordt iedereen heel fanatiek en gaat voor de winst. Je zult echter gauw merken dat je goed moet samenwerken om te winnen. Niets is verplicht, maar meedoen is zoveel leuker dan kijken. We zullen verschillende spellen achter elkaar doen en de activiteiten tijdens je personeelsuitje in Gelderland zijn altijd een combinatie van teambuilding, fun en denkspellen. Op deze manier zit er voor iedereen een leuk spel tussen, en nog belangrijker, iedereen kan zo meedoen, ongeacht eventuele beperkingen.

Maak een keuze uit onze voorbeeldarrangementen

We hebben een aantal voorbeeldarrangementen samengesteld met de leukste activiteiten voor een personeelsuitje in Gelderland. Elk bedrijfsuitje is anders, dus leveren wij altijd maatwerk. Het gastenaantal, budget en de wensen van jullie groep spelen allemaal een rol om een van de meest originele bedrijfsuitjes van Gelderland te organiseren.

Uitgebreid aanbod aan originele bedrijfsuitjes in Gelderland

Bij Hill’s Groepsuitje Bergharen kun je terecht voor personeelsuitjes in alle soorten en maten. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft tijdens een actief bedrijfsuitje en doen dan ook ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Dankzij ons grote aanbod is er voor elk soort bedrijf en elke groep collega’s een geschikt uitje te vinden. Zijn jullie een sportief en competitief team en houden jullie ervan om uitgedaagd te worden? Ga dan de strijd met elkaar aan tijdens de Adventure Team Challenge. Doen jullie het liever wat rustiger aan? Kies dan voor een E-chopper tour door het land van Maas en Waal of een leuke spelshow. Ook een workshop behoort tot de mogelijkheden als een personeelsuitje met leuke activiteiten.

Boek originele bedrijfsuitjes! Wij helpen je graag!

Door je wensen te filteren, vindt je snel een geschikt personeelsuitje voor jouw team of bedrijf in Gelderland. Kies het thema en geef aan wat jullie budget is. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag bij het maken van de keuze. Daarnaast nemen wij de gehele organisatie van het personeelsuitje in Gelderland op ons. Uiteraard houden wij jullie betrokken bij de organisatie en zullen we regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Op die manier kan jouw team genieten van een personeelsuitje in Gelderland dat geheel op jullie wensen is afgestemd. Vraag naar de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar info@groepsuitjebergharen.nl of ons contactformulier in te vullen.