Food & Drinks.

Om uw programma nog completer te maken kunt u gebruik maken van ons ruime aanbod aan eten en drinken.  Zo kunt u genieten van een complete ontvangst, heerlijke lunch, gezellig diner (binnen of buiten) en allerlei tussendoortjes. Met uw gezelschap kunt u terecht in ons eetcafé, op ons gezellige terras of onze ruime zaal met bar.

Heeft u speciale wensen?

Geen probleem, wij houden graag rekening met speciale wensen zoals glutenvrij, vegetarisch, halal of andere specifieke dieetwensen.

80 Activiteiten

zowel outdoor als indoor

10-150 personen

Nagenieten met je vrienden en collega’s

Bij Groepsuitje Bergharen bieden wij de mogelijkheid om uw arrangement uit te breiden met een gezellige ontvangst. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk stuk appelgebak of cheese cake met een kopje koffie of thee? In ons bar/eetcafé gedeelte, ons paviljoen of op ons uitgebreide terras kunt u met ieder gezelschap terecht.

We hebben voor elk tijdstip en budget eten en drinken welke je kunt toevoegen aan het pakket. Denk aan koffie met gebak bij aankomst, een flesje water en een candybar tijden de spellen, een lunch na de vergadering, bittergarnituur tijdens de borrel en natuurlijk een BBQ. Kortom, voor ieders wat wils.