Vrijgezellenfeest

Van je vrienden moet je het hebben

Actief vrijgezellenfeest

Ben je op zoek naar een vrouwen vrijgezellenfeest of zoek je voor de mannen leuke activiteiten dan kunnen wij een mooi programma maken. Wij combineren zoveel mogelijk activiteiten tijdens het vrijgezellenfeest, waarbij lachen en lekker actief bezig zijn centraal staan. ook kun je er natuurlijk voor kiezen om de activiteiten te combineren met food & drinks.

Combineren met een spelshow?

Lijkt het u ook zo leuk leuk om een TV quiz zelf te spelen, samen met uw vrienden tijdens een vrijgezellenfeest? Dat kan hoor. Groepsuitje Bergharen laat u graag kennismaken met dit fantastische spel, waarbij creativiteit, teambuilding en plezier maken de boventoon voeren.

Paintball

Groepsuitje Bergharen is dé locatie voor een leuk en uitdagend vrijgezellenfeest. Een konijnenpak voor de vrijgezel is aanwezig en die mag je gratis gebruiken. Een vrijgezellen programma wat begint bij een basisarrangement wat alleen het paintballen inhoudt en kan uitgebreid worden tot een compleet arrangement met extra activiteiten, eten en drinken. Heb je na het paintball nog andere activiteiten gepland, is het goed om te weten, dat je bij ons goede douche- en sanitaire faciliteiten hebt.Vergeet niet te kijken bij extra activiteiten, hier hebben wij nog leuke andere zaken die wij voor je kunnen verzorgen! Zoals bijvoorbeeld lasergamen, ATC, boogschieten, bubblevoetbal, highlandgames en nog meer….

Extra bij te boeken

 • Extra activiteiten
 • BBQ, buffet, snackplatter
 • Drankarrangement,high beer, high wine, high tea
 • HD camera op helm voor € 25,00

Highlandgames

De Highland Games zijn een eeuwenoude traditie uit de hooglanden van Schotland. Sinds enkele jaren zijn deze atletische spelen overgewaaid naar Nederland.
De Highland Games bestaan uit diverse sportieve onderdelen waarbij teams tegen elkaar strijden, met name op het gebied van kracht en behendigheid.
Per team wordt een teamcaptain aangewezen die zichzelf in een traditionele Schotse rok mag hijsen, mét of zonder iets eronder!

Extra bij te boeken

 • Extra activiteiten
 • BBQ, buffet, snackplatter
 • Drankarrangement,high beer, high wine, high tea
 • HD camera op helm voor € 25,00

Lumberjack games

Met Lumberjack Games ga je twee uur lang terug in de tijd en samen met je team diverse competitieve activiteiten doen. Welk team wint?

In de tijd dat er nog geen kettingzagen waren en wegen niet aangelegd was het beroep van de houthakker zwaar en hard. Deze mannen, veelal van Scandinavische afkomst, leefden het hele jaar door in bunkhouses of tenten. Ze stonden bekend als grote sterke mannen, vaak met baard, die de hardheden van het bestaan hadden weten te trotseren. Om de verveling te verdrijven werden onderling wedstrijden gehouden. Tijdens deze wedstrijden ging het voornamelijk om wie de beste “skills” had. In navolging van de lumberjacks ga je kennismaken met deze activiteiten.

Extra bij te boeken

 • Extra activiteiten
 • BBQ, buffet, snackplatter
 • Drankarrangement,high beer, high wine, high tea
 • HD camera op helm voor € 25,00