Smashroom.

De smashroom is een Amerikaans fenomeen waarbij bezoekers alles slopen wat er in de kamer te vinden is. Met een honkbalknuppel, een golfstick, koevoet of net wat er voorhanden is. Het is de nieuwste attractie van Hill’s Groepsuitje Bergharen. Iedereen is weleens gefrustreerd of voelt de behoefte iets te slopen. Bij ons kan dat nu. De bezoeker kiest wat hij wil slopen voordat hij naar binnengaat; een printer, een televisie, een tafel of kop en schotels. Vervolgens kiest de sloper zijn wapen. Uiteraard krijg je beschermende kleding aan, maar zorg zelf ook voor gepaste kleding die tegen een stootje kan en vuil mag worden.

Break ’n Smash

Have a smashing good time in onze smashroom!

Heb je binnenkort een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest en zou je je willen uitleven in een smashroom? Dan is Break ’n Smash de plek voor jou. Sla alle spanningen uit je lijf en kom je lekker uitleven op jouw eigen manier. Jij kiest je wapen, je eigen muziek en je eigen pakket zodat onze smashroom dé beleving op maat is voor jou en je vrienden, familie of collega’s. Gooi jij alle remmen los? Laat jij je helemaal gaan? Breek je helemaal de tent af? Een paar dozen servies, complete kast, een oude tv, een complete computer of misschien wel een mystery item; dit staat allemaal op het menu om gesloopt te worden. Alle sessies kunnen, indien gewenst, worden opgenomen op video en geplaatst worden op social media, zodat jij jouw inspanningen terug kunt zien.

Ga helemaal los in onze smashroom

Come angry, leave happy!

Heb je ook wel eens zo’n gevoel dat je na een rotdag de hele boel kort en klein wilt slaan? Een stressvolle dag op het werk, een dag waarop je alles uit je handen laat vallen, de printer die voor de zoveelste keer niet doet wat hij moet doen? Nou, bij ons mag je alles ongegeneerd slopen! Maak er maar een bende van, wij ruimen alles op. Heerlijk, toch!? Bovendien zorgen wij ervoor dat alles veilig verloopt. Je voelt je weer als herboren na het verlaten van onze smashroom.

Smashroomsessies zijn alleen op zaterdag en zondag. In Juli en Augustus is onze smashroom gesloten

Smashroomsessies kunnen alleen op zaterdag en zondag vanaf 11:00.
Onze smashsessies zijn volledig Coronaproof!

Smashroom sessie

Kom samen en leef je helemaal uit

 • Minimaal 2 personen (deelnemers)
 • compleet beschermende outfit, Corona proof!
 • stapels met servies, glaswerk en meerdere electrische apparaten
 • tijdsduur 45-60 min

€ 30,00 p.p.

Ja super, maar hoe boek ik?

Je boekt via ons reserveringsformulier. Vervolgens krijg je een bevestiging met betaallink toegestuurd per mail.De betaling dient minimaal 1 week van te voren worden voldaan. Is de betaling voldaan dan is de reservering pas definitief. Kun je door omstandigheden toch niet deelnemen aan de smashroomsessie dan kun je kosteloos je sessie verplaatsen naar een ander tijdstip.

En wat krijg ik?

Bij BREAK ‘N SMASH hebben we de beste breekbare voorwerpen om alle agressie eruit te meppen. Je krijgt een wisselend pakket van voorwerpen om helemaal uit je bol te gaan. De tijd van een sessie is minimaal 45 minuten maar kan varieeren, afhankelijk van je eigen inspanningen, maar  duurt lang genoeg om al je frustraties eruit te slaan.

Er zijn regels!

We verwelkomen graag iedereen maar er zijn een aantal regels waar je je aan dient te houden. Je zult begrijpen dat het gevaarlijk kan zijn en dat we de risico’s zo laag mogelijk willen houden. Onze regels houden het daarom voor iedereen leuk en zorgen ervoor dat jij een fantastische ervaring krijgt.

 1. Er mogen maximaal 4 personen tegelijk in de smashroom. Grotere groepen worden verdeeld in kwartetten.
 2. Volg de instructies op van je instructeur. Als de instructeur zegt dat je stoppen moet dan dien je je daar aan te houden. Dit i.v.m. jouw eigen veiligheid en plezier. De instructeur bevindt zich in een aparte afgesloten ruimte.
 3. Wij accepteren geen personen die onder invloed zijn. We nemen het recht om mensen te weigeren die onder invloed zijn van alcohol of drugs. Er is dan geen restitutie  mogelijk van je betaalde reservering. Het is je eigen verantwoording hierin.
 4. Deze activiteit is boven de 16 jaar. Hier wordt op gecontroleerd.
 5.  Zorg zelf al voor geschikte kleding en schoeisel. B.v. jeans en stevige dichte schoenen! Wij geven je natuurlijk een extra beschermende outfit.
 6. Eigen muziek meebrengen mag op usb stick of via je mobiel.
 7. Het is verplicht om een deelnemersverklaring te ondertekenen i.v.m de aansprakelijkheid.

Boek een heerlijk dagje uit

Dit is een ideaal uitje dat te combineren is met andere uitjes en met een gezellige BBQ of buffet. Je kunt bijvoorbeeld voor of na de smashroom paintballen of een stoere E-chopper toertocht. Doe je het liever wat rustiger aan? Ga dan heel relaxed kanovaren of kies voor het hilarische bubble voetbal. Sluit vervolgens je dag af met een gezellig etentje. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden als je een e-mail stuurt naar info@groepsuitjebergharen.nl. Natuurlijk kun je ook ons contactformulier invullen.