Actief bedrijfsuitje:

Actief bezig zijn tijdens een personeelsuitje of teamuitje kan de nodige collega’s afschrikken en zeker als het outdoor is. Wij zullen het tegendeel bewijzen en weten uit ervaring dat iedereen wil winnen, zolang de spellen maar leuk, origineel en voor iedereen geschikt zijn. Onder actief verstaan wij spellen waar we moeten bewegen en samenwerken, maar een topconditie heb je er niet voor nodig. Denk aan vlot bouwen en varen, boogschieten of een katapult bouwen. Spellen kunnen natuurlijk wel fysiek uitdagender worden gemaakt voor de sportievelingen onder ons.

Ruim 80 activiteiten

Wij beschikken over ruim 80 activiteiten  voor jong en oud en we kunnen voor jouw team een onvergetelijk personeelsuitje organiseren. Elkaar beter leren kennen, actieve teambuilding opdrachten, het ijs breken of inzoomen op specifieke vaardigheden. Wat het doel ook is, wij regelen het!

Eten & Drinken:

Na de spellen is het tijd voor de borrel en lekker eten. De strijd is over en het team is verbroederd, voldaan en klaar om de maag te vullen. Dit onderdeel is minstens zo belangrijk als de spellen, dus blijf lekker nagenieten van een mooie dag. We beschikken over maar liefst 3 verschillende horecaruimtes. Bij lekker weer gaan de deuren natuurlijk open en zitten we buiten op het terras. Het eten wordt als buffet, bbq of partypan aangeboden. Zo kun je zelf onbeperkt opscheppen en je creatie op smaak brengen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met dieetwensen.

Op maat gemaakt

We hebben voor elk tijdstip en budget heerlijk eten en drankjes welke je kunt toevoegen aan het pakket. Denk aan koffie met gebak bij aankomst, een flesje water en een candybar tijdens de spellen, een lunch of brunch na de vergadering, bittergarnituur tijdens de borrel en natuurlijk een BBQ of buffet. Wij maken ieder personeelsuitje op maat naar jullie wensen.

Business

 • Vergaderen / coaching van 08:30-11:00
 • 2 uur vol actieve teambuilding en fun
 • Geweldige locatie
 • Totale tijd: 5,5, uur

€ 53,75

Per persoon incl. BTW

Van 08:30 tot 11:00:
Inspirerende ruimte voor vergaderingen of een coaching sessie. Inclusief beamer, white board, onbeperkt koffie en thee!
Van 11:00 tot 13:00 uur:
Keuze uit 80 activiteiten. Inclusief drankje bij aankomst. Leuke mix van actief-, denk- en samenwerkingsopdrachten! Ga in teams de strijd aan. Met lachgarantie en niets is verplicht dus geschikt voor jong en oud!
Van 13:00 tot 14:00:
Heerlijke lunch !

Basic

 • 2 uur vol actieve teambuilding en fun
 • BBQ, partypan of buffet
 • Drankarrangement totale verblijfstijd
 • Totale tijd arrangement: 5 uur

€ 69,50

Per persoon incl. BTW

Ontvangst/inloop met drankje en lekkers. Leuke mix van actief-, denk- en samenwerkingsopdrachten! Ga in teams de strijd aan. Met lachgarantie en niets is verplicht dus geschikt voor jong en oud! In de pauze tussendoor wat nootjes en een drankje. Na de activiteiten start de BBQ of het buffet met 2 uur nagenieten onder het genot van heerlijke koele drankjes.

PLUS

 • 4 uur vol actieve teambuilding en fun
 • BBQ, partypan of buffet
 • Drankarrangement totale verblijfstijd
 • Totale tijd arrangement: 7 uur

€ 89,50

Per persoon incl. BTW

Ontvangst/inloop met drankje en lekkers. Leuke mix van actief-, denk- en samenwerkingsopdrachten! Ga in teams de strijd aan. Met lachgarantie en niets is verplicht dus geschikt voor jong en oud! In de pauze tussendoor wat nootjes en een drankje.Na de activiteiten start de BBQ of het buffet met 2 uur nagenieten onder het genot van heerlijke koele drankjes.