Samen maak je een familie: organiseer een familiedag!

Om een familiedag te organiseren, hebben wij vele leuke opties. Wij geven je hier graag een overzicht van.

Ook voor de ontvangst tijdens jullie familiedag organiseren we van alles

Bij aankomst staan wij al op jullie te wachten met koffie, thee en iets lekkers erbij. Jullie krijgen de tijd om elkaar te begroeten en bij te praten want dat is natuurlijk een van de belangrijkste activitei-ten tijdens een familiedag in Gelderland. Met koffie en thee is het een heerlijk ontspannen begin van de dag! Als jullie zover zijn, gaat jullie begeleider met jullie de activiteiten van jullie familiedag doornemen.

De leukste activiteiten tijdens jullie familiedag in Gelderland

Hoe een familiedag er bij ons precies uitziet, dat bepalen jullie natuurlijk zelf. Meestal worden er twee of drie momenten ingepland waarop jullie familie gezamenlijk of in groepen activiteiten ondernemen. Jullie kunnen kiezen uit verschillende activiteiten, van lekker ontspannen wandelen of een toertocht op onze E-chopper tot fanatiek strijden tegen elkaar tijdens bijvoorbeeld een Adventure Team Challenge; alles kan tijdens een familiedag in Gelderland. Een activiteit is bij ons nooit een ‘verplicht nummer’. Wie op de dag zelf toch graag iets anders wil doen, krijgt daar alle ruimte voor. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen het naar z’n zin heeft. Voor elk wat wils bij het organiseren van je familiedag dus!

Heerlijk eten

Tegen de avond sluiten wij de dag af met het huldigen van de winnaars van de activiteiten die er tijdens jullie familiedag in Gelderland op de agenda stonden. Daarna zorgen wij voor een barbecue of buffet en kunnen jullie genieten van het eten onder het genot van koele drankjes in onze zaal, paviljoen of op een van onze terrassen. Wij zorgen er tijdens het organiseren van je familiedag voor dat alles tot in de puntjes is verzorgd, ook het eten en drinken. Wij organiseren je familiedag compleet.

Relax en geniet tijdens een familiedag

“De sfeer is zo lekker relaxt en ongedwongen”, dat is wat onze gasten na hun familiedag in Gelderland vol met activiteiten vaak zeggen. Wij vinden het belangrijk dat de hele familie zich thuis voelt bij ons. Er is altijd iemand van ons team aanwezig om het jullie naar de zin te maken. Wij zorgen ervoor dat jullie de activiteiten op een goede manier kunnen doen, dat er voldoende hapjes en drankjes aanwezig zijn, en dat alles op een goede manier geregeld wordt tijdens jullie familiedag in Gelderland. Het enige dat jullie hoeven te doen, is een datum prikken en ervoor te zorgen dat iedereen er is. Het organiseren van de familiedag zelf kun je aan ons overlaten. Klinkt goed, toch? Stuur ons daarom een e-mail naar hillsbergharen@kpnmail.nl  of bel 06-43088291.

Hoe boek je een familiedag

In 3 simpele stappen

Neem contact op

Maak snel een afspraak voor een persoonlijk gesprek zodat wij een familiedag op maat kunnen maken.