Samen maak je een familie

Wij organiseren superleuke familiedagen

De ontvangst

Bij aankomst staan wij al op jullie te wachten met koffie, thee en iets lekkers erbij. Jullie krijgen de tijd om elkaar te begroeten en bij te praten. Een heerlijk ontspannen begin van de dag! Als jullie zover zijn, gaat jullie begeleider met jullie de activiteiten van vandaag doornemen.

De activiteiten

Hoe een familiedag bij ons er precies uitziet, dat bepalen jullie natuurlijk zelf. Meestal worden er twee of drie momenten ingepland waarop jullie familie gezamenlijk of in groepen iets onderneemt. Jullie kunnen kiezen uit verschillende activiteiten, van lekker ontspannen wandelen tot fanatiek strijden tegen elkaar. Een activiteit is bij ons nooit een ‘verplicht nummer’. Wie op de dag zelf toch graag iets anders wil doen, krijgt daar alle ruimte voor. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen het naar z’n zin heeft. Voor elk wat wils dus!

Heerlijk eten

Tegen de avond sluiten wij de dag af met het huldigen van de winnaars van de activiteiten. Daarna zorgen wij voor een barbecue of buffet, en kunnen jullie genieten van het eten onder het genot van koele drankjes in onze zaal, paviljoen of op 1 van onze terrassen. wij zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

Relax en geniet

“De sfeer is zo lekker relaxt en ongedwongen”, dat is wat onze gasten vaak zeggen. Wij vinden het belangrijk dat de hele familie zich thuis voelt bij ons. Er is altijd iemand van ons team aanwezig om het jullie naar de zin te maken. Wij zorgen ervoor dat jullie de activiteiten kunnen doen, dat er voldoende hapjes en drankjes aanwezig zijn, en dat alles netjes blijft. Het enige dat jullie hoeven te doen, is een datum prikken en ervoor te zorgen dat iedereen er is.

Hoe boek je een familiedag

In 3 simpele stappen

Neem contact op

Maak snel een afspraak voor een persoonlijk gesprek zodat wij een familiedag op maat kunnen maken.