Acties en aanbiedingen

Acties van Groepsuitje Bergharen zijn voor iedereen! Daarom hebben wij iedere maand wel een leuke actie of speciaal evenement in de planning staan. En omdat veel van onze bezoekers al vaak ver van te voren hun uitje plannen, vindt u hier een overzicht voor het hele jaar! Dan weet u alvast wat wij u te bieden hebben.

Herfst & Winter Actie

Waanzinnige paintball actie

Acties van Groepsuitje Bergharen zijn gaaf. Dit maal…..PAINTBALL !!
Verzamel je vriendengroep bij elkaar en schiet elkaar af met ons Paintball Herfst & Winterarrangement. (t/m Februari 2021)
Onbeperkt PAINTBALL MET 300 BALLETJES VOOR MAAR € 25,00 PER PERSOON! De speeltijd voor dit pakket is onbeperkt. Bepaal zelf wanneer en hoelang je geniet van een pauze om in ons restaurant op te laden met eventueel een drankje en / of een hapje.

Te boeken op zaterdag en zondag. Bovendien kan ook je s ávonds spelen tot 22:00 op verlichte velden. Ideaal voor sportteams, vriendengroepen, vrijgezellenfeest of collega’s.  Minimaal 10 personen. Bel 0487-507283 of vul het reserveringsformulier in op onze website.

Reserveer!

Megadeal

Combineer verschillende activiteiten en pak veel voordeel

Acties van Groepsuitje Bergharen zijn MEGA GAAF!!. Onze Smashroom  Break ’n Smash is ECHT UNIEK IN NEDERLAND!. Combineer deze met een paintball sessie van 2 uur  met 100 balletjes p/p en je hebt een MEGA cool uitje met je vrienden. Een drankarrangement, buffet of  BBQ maakt het natuurlijk helemaal af. Bovendien kan je ook s ávonds spelen tot 22:00 op onze verlichte velden. Ideaal voor sportteams, vriendengroepen, vrijgezellenfeest of collega’s. Reserveer snel en deel dit bericht dan krijg jij zelf dit arrangement helemaal gratis! Minimaal 10 personen. Bel 0487-507283 of vul het reserveringsformulier in op onze website.

Combineer paintball met onze keigave unieke Smashroom of andere activiteit voor maar € 40,00 p.p.

  • Smashroom
  • Flintstone games
  • Shoot Out
  • Lasergamen
  • Aquabal en roller

Reserveer!